Processant

Processant
L'usuari no està identificat

 

Usuari
Contrasenya
NOU USUARI

Afegir representacions

Des de

Fins

InfoMallorca.net

Tota la informació turística de Mallorca

Comença el teu pla de viatge:

Estiu a Mallorca

A l'estiu Mallorca s'omple de visitants a la recerca del sol i la platja. N’hi ha per a tots els gustos, des de les grans platges d’arena fina i blanca a les petites i recòndites cales d'aigües cristal•lines que exhalen encant. És època de gaudir de les activitats nàutiques i aquàtiques, així com de tota una extensa oferta cultural i d'oci en la qual es barregen tradició i modernitat.

7 fotos 

Estiu a Mallorca

Salut i benestar

Mallorca va rebre fa molt temps el nom d’«illa de la calma», i no en va. Tot i que la festa és un dels plats més demanats, Mallorca pot oferir espais de relaxació, on es pot desconnectar del món, acaronar-se i tenir cura d el cos. Així, no sorprèn que molts visitants arribin a l’illa i cerquin un balneari i un parèntesi a l’estrés.

En aquesta guia: 32 Spas  8 fotos 

Salut i benestar

Un entorn privilegiat per al turisme nàutic

Mallorca és destinació preferida del turisme nàutic europeu i nacional des de fa anys per moltes i variades raons. Però sobretot, per ser el lloc del Mediterrani que compta amb una extraordinària bellesa paisatgística, unes aigües cristal•lines i un clima ideal. A més, és una de les illes del Mediterrani que compta amb els millors accessos aeris, gràcies a l'àmplia oferta de vols des de les ciutats més importants d'Europa i del nostre país.

En aquesta guia: 2 Centres esportius  3 fotos 

Un entorn privilegiat per al turisme nàutic

Mallorca a l'hivern

L’hivern a Mallorca ofereix una de les estampes més belles que es puguin imaginar. Quan el gener fred acaba, els grans camps d’ametlers estan en plena floració i es produeix una imatge extraordinària: la d’uns camps coberts de flors blanques que semblen nevats. Molts pintors i fotògrafs arriben a l’illa per aquestes dates per no perdre’s aquest espectacle natural que s’ha convertit en una de les imatges més característiques de Mallorca.

En aquesta guia: 1 Teatre  17 Bicicletes de lloguer  2 Monuments  24 Camps de golf  7 Ermites i santuaris  6 Espais naturals  10 fotos 

Mallorca a l'hivern

Turisme familiar

Viatjar en família és pensar primer en els més petits, en saber que a més de passar-s’ho bé, estaran segurs. En aquest sentit, Mallorca és una de les destinacions en els que més es pot confiar. Comoditat, seguretat, diversió, natura i família. Tot en una mateixa illa i tot just a unes poques hores d'avió.

En aquesta guia: 3 Monuments  37 Platges  1 Centre d'exposicions  3 Altres tipus de museus  2 Empreses de transport  7 Parcs temàtics  2 Possessions  9 Museus  1 Ermita i santuari  

Turisme familiar

Turisme Social

El temps és or, i ho saben perfectament els professionals del turisme a Mallorca, per això duen al damunt dècades d'experiència acollint viatgers en grup. Mallorca segueix sent capdavantera indiscutible com a destinació turística perquè combina la bellesa d'un paisatge, la diversitat d'una oferta d'oci, cultural, tradicional, d'activitats a l'aire lliure... i l'eficàcia i la qualitat d'un servei. Finalment, i no per això és menys important, la seguretat ciutadana, la garantia d'una destinació neta, ben comunicada i amb mitjans sanitaris de primer ordre, és un descans i una garantia per als visitants.

En aquesta guia: 5 Empreses de transport  2 Monuments  1 Platja  15 Parcs temàtics  4 Hospitals  5 Clíniques privades  1 Museu  1 Centre d'exposicions  1 Espai natural  7 fotos 

Turisme Social

Mallorca exclusiva

Alguna cosa té Mallorca que tots la proven i... repeteixen. Estrelles de cinema, grans personatges de la política, de la reialesa, empresaris de renom, artistes internacionals, en definitiva, gent que busca regalar-se un bocinet de paradís. Perquè això és aquesta illa, un paradís natural situat en plena Europa, a tir de pedra, una escapada de poques hores amb avió. Una vegada aqui, el turquesa del mar sempre dóna la benvinguda i - gairebé sempre - amb un sol radiant. Per qui a més d'unes vacances vol qualitat, servei exquisit i productes de luxe, a Mallorca ho trobarà. Són dècades d'experiència en el sector serveis amb una capacitat de renovació constant que avalen les grans marques internacionals.

En aquesta guia: 47 Ports esportius  24 Camps de golf  1 Empresa de transport  2 Cotxes de lloguer  2 Autocars  4 Museus  6 fotos 

Mallorca exclusiva

El renéixer de la primavera a Mallorca

El sol lluu radiant a Mallorca quan la primavera s'instal•la en els calendaris. Encara que és freqüent la imatge de banyistes que gaudeixen en els dies assolellats d'hivern, a la primavera les platges de blanca i fina arena comencen a omplir-se d'ombrel•les que anuncien l'arribada de la calor. És l’època en què floreix la naturalesa, i també l'inici d'una intensa agenda cultural i festiva que no pararà en l’ascens fins al final de la temporada estival.

En aquesta guia: 47 Ports esportius  60 Mercats  5 fotos 

El renéixer de la primavera a Mallorca

ALTRES PRODUCTES

 • Mallorca verda

  Encara hi ha moltes persones que creuen que el tresor de Mallorca es limita a les seves platges blau turquesa i a nits de diversió assegurada. Per sort, són cada vegada més els qui van descobrint que aquesta illa del Mediterrani és a més una joia natural amb serres muntanyenques, parcs naturals, rutes per al senderisme, excursionisme, cicloturisme, observació d'ocells, una oferta d’agroturismes de categoria, activitats a l'aire lliure com viatges amb globus o excursions en kayak, visites a restes prehistòriques de la illa, visites a una granja o a bodegues, muntar a cavall...

 • Refit & Repair

  Mallorca compta amb unes condicions extraordinàries per al manteniment i reparació de grans embarcacions, el que en el món de la nàutica es coneix com Refit & Repair. A més d'unes instal•lacions portuàries del més alt nivell i els millors professionals especialitzats, les excel•lents connexions aèries amb les principals ciutats europees converteixen l’illa en un dels llocs preferits pels capitans de vaixell per a portar a terme aquest tipus de treballs.

 • Mallorca City Break

  Tant és en quin mes de l'any ens trobam, per a escapades de cap de setmana l’illa sempre té una proposta. O més ben dit, massa propostes. Les possibilitats d'entreteniment, relax, cultura, activitats a l'aire lliure, compres, gastronomia, són tan nombroses com accessibles; el repte és no deixar-se temptar per totes.

 • Marxa nòrdica

  Mallorca ofereix un escenari ideal per a la pràctica de la marxa nòrdica, ja que el clima i la diversitat del paisatge són la combinació perfecta per gaudir d'unes vacances saludables a l'illa.

 • Jaume I

  Darrere del nom de Jaume I hi ha la història d'un nin orfe de pare i mare des de ben petit, criat pels cavallers templaris i que amb 21 anys va demostrar tota la seva valentia a l'hora de conquistar la llavors musulmana Mallorca. Va dedicar la seva vida a la cristianització de territoris, va aconseguir moltes victòries, i això el va convertir en un dels reis més importants de l'època medieval europea. Han passat des de llavors 800 anys i continua sent la figura històrica més rellevant a Mallorca.

 • Golf

  Mallorca sorprèn al visitant amb l'àmplia oferta que conformen els seus 22 camps de golf, ja que gràcies a la seva proximitat i varietat permeten practicar un joc sempre emocionant i divers. Les suaus temperatures que es mantenen durant tot l'any, la brisa del mar i la seva aroma, són el complement ideal per gaudir d'una experiència perfecta, tant per a una breu però intensa escapada com per una llarga estada.

 • Històries i llegendes

  La màgia que té aquesta illa mediterrània no només es descobreix en els tresors de la seva naturalesa o en la força de les seves postes de sol. La quantitat de cultures i pobles que es van interessar -i segueixen interessant-se avui dia- per ella l’han convertida en escenari de moltes aventures i històries. Moltes d’elles van deixar petjades físiques que encara es poden trobar entre els seus carrerons i edificis. Després hi són les que ni es veuen ni es toquen, però que omplen de màgia aquests mateixos carrers: són les llegendes.

 • Tardor a Mallorca

  La tardor a Mallorca és com una segona primavera. La humitat de les primeres pluges i la calor provoquen que moltes espècies de plantes tinguin una segona floració abans de l'arribada de l'hivern. En aquesta època de l'any és una autèntica delícia passejar pels seus espais naturals i pels parcs i jardins de pobles i ciutats. Un dels més romàntics és el conegut com ‘bosc de Bellver’, autèntic pulmó de la ciutat de Palma.

 • Mallorca, escenari de la millor música del moment

  Si Mallorca pot presumir de ser un punt important en el circuit dels festivals europeus de música clàssica, el mateix es pot dir respecte de propostes més avantguardistes i alternatives. En els darrers anys l’illa s'ha convertit en l'escenari ideal per a mostrar al públic més inquiet les tendències en les arts escèniques, a través dels nombrosos festivals de música, així com els de caràcter multidisciplinar, que tenen lloc en diferents llocs del seu territori.

Nota: El Consell de Mallorca no es fa responsable de les opinions que puguin fer el usuaris del web i el fet de publicar-les no suposa que hi estigui d'acord.

InfoMallorca és el portal web oficial d'informació turística de l'illa de Mallorca i forma part de la xarxa d'Oficines d'Informació Turística del Consell de Mallorca. A més de la informació d'interès per al turista, InfoMallorca proporciona serveis d'ajuda per organitzar el vostre viatge i un espai de comunitat d'usuaris en el qual podreu compartir coneixements i experiències amb el residents i els viatgers. Més informació. Avís legal.