Puerto de Porto Petro

Tota la informació turística de Mallorca

Comença el teu pla de viatge:

Sa teva valoració:

0 vots emesos

Compartir a:
  • Facebook
  • Meneame
  • Twitter
  • Digg
MÉS INFORMACIÓ: http://www.portsib.es
DADES DE CONTACTE:
· Portopetro

Telèfon: 971645242

Processant

Processant
L'usuari no està identificat

 

Usuari
Contrasenya
NOU USUARI

Afegir representacions

Des de

Fins

INTERPRETACIÓ EN
LLENGUA DE SIGNES

Si el contingut d'aquesta pàgina està disponible interpretat en llengua de signes ho trobaràs en format vídeo al mòdul MULTIMÈDIA.
En cas contrari, pots
sol licitar la seva interpretació.

contactar amb infomallorca

Per a qualsevol qüestió relacionada amb l’alta de nous registres, manteniment de la informació actual i la notificació de possibles errors o omissions en el directori de empreses, organismes i llocs d’interès a InfoMallorca, utilitzau el formulari de contacte. formulari de contacte

  • Alguna cosa té Mallorca que tots la proven i... repeteixen. Estrelles de cinema, grans personatges de la política, de la reialesa, empresaris de renom, artistes internacionals, en definitiva, gent que busca regalar-se un bocinet de paradís. Perquè això és aquesta illa, un paradís natural situat en plena Europa, a tir de pedra, una escapada de poques hores amb avió. Una vegada aqui, el turquesa del mar sempre dóna la benvinguda i - gairebé sempre - amb un sol radiant. Per qui a més d'unes vacances vol qualitat, servei exquisit i productes de luxe, a Mallorca ho trobarà. Són dècades d'experiència en el sector serveis amb una capacitat de renovació constant que avalen les grans marques internacionals.

    En aquesta guia: 47 Ports esportius  24 Camps de golf  1 Empresa de transport  2 Cotxes de lloguer  2 Autocars  4 Museus  1 acte 6 fotos

  • El sol lluu radiant a Mallorca quan la primavera s'instal•la en els calendaris. Encara que és freqüent la imatge de banyistes que gaudeixen en els dies assolellats d'hivern, a la primavera les platges de blanca i fina arena comencen a omplir-se d'ombrel•les que anuncien l'arribada de la calor. És l’època en què floreix la naturalesa, i també l'inici d'una intensa agenda cultural i festiva que no pararà en l’ascens fins al final de la temporada estival.

    En aquesta guia: 47 Ports esportius  60 Mercats  1 acte 5 fotos

Nota: El Consell de Mallorca no es fa responsable de les opinions que puguin fer el usuaris del web i el fet de publicar-les no suposa que hi estigui d'acord.

InfoMallorca és el portal web oficial d'informació turística de l'illa de Mallorca i forma part de la xarxa d'Oficines d'Informació Turística del Consell de Mallorca. A més de la informació d'interès per al turista, InfoMallorca proporciona serveis d'ajuda per organitzar el vostre viatge i un espai de comunitat d'usuaris en el qual podreu compartir coneixements i experiències amb el residents i els viatgers. Més informació. Avís legal.